alle kategorier

Forside>Om MULTINA

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. blev udviklet af de traditionelle konserveringsmidler af parabener og natriumparabener siden 1990'erne. I løbet af de sidste 30 år har vi udvidet vores produktserie af antiseptika og konserveringsmidler, så de matcher miljøpolitikkens opgradering af Kina og den nye trend med globale registreringer.

1622615921548947

内页显示-成品仓库1

Vi får adgang til vores egne fabrikker og tilknyttede steder i Shanxi, Zhejiang og Shandong provinserne. EC techs hovedkvarter ligger i Shanghai, Kinas økonomiske centrum. R&D Lab er etableret i Guangzhou, centrum for den endelige produktion af personlige plejeprodukter.

Echo Chemical Technology Co., Ltd. beskæftiger sig med fine og specielle kemikalier, herunder antiseptiske midler, konserveringsmidler, skælmiddel til områderne desinfektionsmidler, rengøringsmidler til husholdninger og institutioner, desinfektionsmidler, hygiejne, personlig pleje, lægemidler, læder, pesticider osv.

内页显示-成品出厂装卸

内页显示-设备

Teamet af Echo er kemikereksperter, der har fokuseret på disse produkter i omkring 20 år. Vi er især bekendt med forsyningskæden af chloroxylenol (PCMX), Dichloroxylenol (DCMX) og de opstrøms materialer -nedstrøms endelige formuleringer. Erfaringen inden for produktion, applikation og international forretning gør, at Echo er i stand til at yde ret effektiv support til sine kunder globalt.


FORDELE ved EchoChem:
* Kemisk produktion erfaringer næsten 30 år
* Omfattende eksporterfaringer over 20 år
* Advantage DCS-teknologi af produktionslinjerne
* GMP & ISO erfaringer for at sikre stabil og pålidelig kvalitetssikring
* Eget laboratorium for R&D og test
* Adskilte steder i kemiske zoner matcher kinesiske miljøbeskyttelses- og sikkerhedspolitikker for at sikre bæredygtig forsyning
* Applikationsløsninger
* Produktionsfaciliteter til interne pakketromler

内页显示-包材生产线1

内页显示-包材生产线2

未 标题-2